Cytat:
Heh, pewno chciałbyś mieć taką FX kaszanę jak ja mam, dzieciak :/
Jeżleli dla Ciebie Wester Digital jest gorszą marką od Seagate to ...n/c! SEAGATE kazdy pada przy pracy 24/7
|
widze, ze co najmniej dwoch pije lepiej niz ja - FX;a bym nie wzial na miejsce radeona 9800 [nawet non pro], nawet najmocniejszego FX'a.. te karty nvidii nie wyszly - ps2 w nich po prostu nie dziala i jesli nie naprawi sie go softwareowo to mamy hl2...
seagate - tia.. pada? ciekawe.. mam tu taki komp, ostatni powerdown to listopad 2003 - 2 dyski seagate 40gb [st340016a] - zabawne, ale oba jeszcze zyja, choc sprawdzac to musze softem, bo na ucho to niestety ciezko cos powiedziec, na szczescie ich nie slychac
co do kompa autra watku - jak widze, ze modyfikacje zaczynasz od wypasnej karty grafiki to rece opadaja, widac co jest priorytetem i jak sie skonczy rozbudowa - zacznij od mobo, potem grafika - mobo okresla co bedziesz mogl w kompa wsadzic, grafika tylko to ile AA/Anizo sobie odpalisz, ludzie bardzo szybko zaluja kazdej zlotowki wydanej na karte powyzej 1000 zeta [chyba ze to nie ich pieniadze]
jesli kupujsz 6600 z dual DVI to mam nadzieje ze masz panel LCD - jesli nie to obraz na monitorze moze cie MOCNO rozczarowac, chyba ze nastapil nagly cud i przejsciowki nie sa juz go..o warte