Cytat:
TOMMYx (11-06-2002 02:03):
Sorry, że się wtrącam w Wasze rozmowy, ale chciałem zapytać, o jakim "zwalnianiu całego kompa' piszesz??
Bardzo duże zajęcie procesora? To chyba w przypadku, gdy ten procek jest naprawdę słaby. Ja osobiście mam zwykłego, 'szarego' :-) Duron-a 750, system Win XP, HDD 20 GB/ 5400 i podczas nagrywania wykorzystanie procesora nie przekroczyło 11-15 %.
Jeszcze dodam, że niedawno także kupowałem nagrywarkę, i Dragal był jedną z osób, która mi doradziła wybranie LGx32. No i mam LGx32. :-)
A tak na marginesie - może jednak poczytaj jeszcze raz wszystkie testy nagrywarek...
Pozdrawiam. TOMMYx
|
No stary ciesz sie ze nie zdarzylo ci sie to ale bywa tak ze na interfejsie pio4 (nie Multiword DMA!!!!!!!) gigahercowy procek ledwie wyrabia. A LG wiem to z wlasnych doswiadczen czesto nie chce sie uruchomic w MWDMA.
O co Ci chodzi z tym czytaniem testow jeszcze raz? podalem w poprzednim watku dane z testu na cdrinfo wiec chyba nie moge sie mylic cytujac??
Aha co do rozmiaruy burnproofa - ja nie twierdze ze nie jest lepiej miec wiekszego! tylko jesli znaczniki BP faktycznie maja znaczenie jedynie przy nagrywaniu audio a nie danych to... no ludzie? naprawde wypalacie muze z predkoscia X32

i to przy sciaganiu programowm, ogladaniu filmow i co tam jeszcze?