Dyskusja: Którą wybrać?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2002, 00:44   #27
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
TOMMYx (11-06-2002 02:03):
Sorry, że się wtrącam w Wasze rozmowy, ale chciałem zapytać, o jakim "zwalnianiu całego kompa' piszesz??
Bardzo duże zajęcie procesora? To chyba w przypadku, gdy ten procek jest naprawdę słaby. Ja osobiście mam zwykłego, 'szarego' :-) Duron-a 750, system Win XP, HDD 20 GB/ 5400 i podczas nagrywania wykorzystanie procesora nie przekroczyło 11-15 %.
Jeszcze dodam, że niedawno także kupowałem nagrywarkę, i Dragal był jedną z osób, która mi doradziła wybranie LGx32. No i mam LGx32. :-)
A tak na marginesie - może jednak poczytaj jeszcze raz wszystkie testy nagrywarek...
Pozdrawiam. TOMMYx
No stary ciesz sie ze nie zdarzylo ci sie to ale bywa tak ze na interfejsie pio4 (nie Multiword DMA!!!!!!!) gigahercowy procek ledwie wyrabia. A LG wiem to z wlasnych doswiadczen czesto nie chce sie uruchomic w MWDMA.
O co Ci chodzi z tym czytaniem testow jeszcze raz? podalem w poprzednim watku dane z testu na cdrinfo wiec chyba nie moge sie mylic cytujac??
Aha co do rozmiaruy burnproofa - ja nie twierdze ze nie jest lepiej miec wiekszego! tylko jesli znaczniki BP faktycznie maja znaczenie jedynie przy nagrywaniu audio a nie danych to... no ludzie? naprawde wypalacie muze z predkoscia X32 i to przy sciaganiu programowm, ogladaniu filmow i co tam jeszcze?
Plemnik jest offline