Dyskusja: Którą wybrać?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2002, 03:11   #29
TOMMYx
Gość

Cytat:
Plemnik (12-06-2002 00:44):
No stary ciesz sie ze nie zdarzylo ci sie to ale bywa tak ze na interfejsie pio4 (nie Multiword DMA!!!!!!!) gigahercowy procek ledwie wyrabia. A LG wiem to z wlasnych doswiadczen czesto nie chce sie uruchomic w MWDMA.
O co Ci chodzi z tym czytaniem testow jeszcze raz? podalem w poprzednim watku dane z testu na cdrinfo wiec chyba nie moge sie mylic cytujac??
Aha co do rozmiaruy burnproofa - ja nie twierdze ze nie jest lepiej miec wiekszego! tylko jesli znaczniki BP faktycznie maja znaczenie jedynie przy nagrywaniu audio a nie danych to... no ludzie? naprawde wypalacie muze z predkoscia X32 i to przy sciaganiu programowm, ogladaniu filmow i co tam jeszcze?
Po pierwsze młody cieszę się, że mi wszystko dobrze działa ( oby nie zapeszyć :-) ). A z tym uruchamianiem MWDMA to albo miałeś jakiś uszkodzony sprzęt, albo ten sprzęt miał wadę 'wrodzoną' :-)

Po drugie, apropos tego czytania testów jeszcze raz - miałem na myśli inne źródła, a nie tylko cdrinfo.pl . :-)

A po trzecie - jasne, że się nagrywa audio z prędkością x32 i to przy sciąganiu programowm, oglądaniu filmow, a do tego jeszcze przechwytywaniu obrazy i dźwieku z TV w rozdzielczości 800x600, konwertowaniu plików mp3 do audio, drukowaniu dokumentów z Word'a, defragmentacji dysku, no i czasami pogrywaniu w Quake'a na przemian z oglądaniem filmu - i to wszystko naraz

No i po czwarte - pozdrawiam :-)

TOMMYx

PS' Ach, jeszcze z trzy razy poprawię tekst i już nie będzie żadnych błedów - ale to ta późna pora ... '