Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2004, 21:45   #4
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Jakość albo ilość. Wybór należy do Nas. Ja każdą płytkę testuję przed nagraniem. Już kilka na duże błędy TE wywaliłem do kosza.
I tak u mnie pozostanie. Nie wypalam dużo. Kilka tygodniowo. Testuje płytki jak komputer jest nieużywany. Opisuję je i póżniej nagrywam.
Przybywa doświadczenia i pewność co należy zrobić aby uzyskać wysoką końcową ocenę.

No czyli wszystko jasne ^_^ Jak Ty nam pokazujesz selekcjonowane plytki to nie mozna sie dziwic ze masz takie wyniki
Wiesz... jak kupuje cake 100 plyt, to nagrywam na nich jak leci, a nie ze sprawdzam, testuje i jak mi brzydko sie nagra to w kosz, a jak ladnie to na forum ^_^ Wybacz, nie nagrywam duzo, przez troche ponad rok wypalilem jakies 150-200 plyt i do dzisiaj nie chodza mi 2 - hawki na AN31 - jak dla mnie najgorszy syf. Reszta, czyli Platinum, Verbatimy, TDK, Esperanzy, MMore, Hawki, itd. chodza. Z tego te ostatnie nagrywalem najwczesniej czyli ponad rok temu.
Nie stac mnie na to zeby wyrzucac co 3-4 plytke

Fajnie ze jestes zadowolony z Benq. Powiem wiecej-gdybym dzisiaj kupowal naped to nie wiem czy z ciekawosci nie wzialbym wlasnie jego. Prawdopodobnie jest to dobry naped i z checia sam bym go potestowal

Boger jest offline   Odpowiedz cytując ten post