powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat

hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu.. Po czwarte mam łeb na karku i zanim w coś się walnę analizuję od podszewki . W wypadku tepsy mam mocne podstawy kwity listów poleconych kopie reklamacji nr wniosków reklamacyjnych i oni zaś mają zero podstaw aby wyjść z tego w prosty sposób , po za tym sprawa nie będzie toczyć się latami ale najwyzej rok a dlaczego

niejestem warcholem wystarczy że wydadzą mi bilingi i przeprosiny na piśmie. Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.
jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów