Cytat:
|
Napisany przez memorando
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli
chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat  hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu..
Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.
|
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie
sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg

(po co - wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca
ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .
czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.
na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi