Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2004, 22:58   #11
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie

chciales a mam ci zacytowac to co pisales na gg (po cobo wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca

ty mnie zaliczasz to spojz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego