Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2004, 22:18   #33
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji