Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2004, 23:25   #35
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji
wiesz co nie chce mi sie juz pisac bo ta wymiana zdan do niczego nie prowadzi.

ale twoje opowiesci dziwnej tresci mnie ostatnio rozwalaja.

a rozmowe zakoncze cytatem "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" i wiecej tu nie napisze bo mi sie juz poprostu nie chce a jak masz cos do mnie to napisz to na priv.

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline