Cytat:
|
Napisany przez Realok
No bez jaj... co Ty chcesz odczytywac za kilkanascie/kilkadziesiat lat  Za 2-3 lata upowszechnia sie nagrywarki blue-ray itp. i wtedy bedziemy nagrywac na nich. 8 plyt dvdr przezucimy na 1 blue-ray i cacy...
Ludzie czy Wy naprawde myslicie ze za kilkadziesiat lat bedziecie odczytywac dvdr? ^_^ Bez jaj. Za kilkanascie/dziesiat lat w powszechnym uzytku beda hologramy itp. cuda 
|
człowieku nic bez jaj jeżeli ja coś nagram teraz na dzien dzisiejszy to nie mam zamiaru tego powtarzać za rok , dwa czy więcej, dane zapisuję i je kasuje z dysku tworze sobie archiwum
A jak Ty myślisz że to będę trzymał na twardym i czekał na niebieski laser a potem na najbardziej optymalną nagrywarkę albo za rok dwa czy więcej kopiował to czy jak? Chyba zadając to pytanie nie jesteś po dwóch browarach? chociaż można przypuszczać że jesteś zbyt młody i nie przywiązujesz do tego większego znaczenia.
Powiem Ci jedno Sławek daje wam i tobie tyle doświadczenia i testów , że powinienieś sobie to wziąść dobrze do serca oczywiście jeżeli jesteś człowiekiem poważnym bo jeżeli Ci się śpieszy na piwo i inne przyjemności to sprzedaj kompa kup prezerwatywy i sobie dalej rób ruch , ruch albo brzuch Szkoda twojego czasu przy kompie
co dzień przybywa nam więcej danych, filmów, zdjęć
szanując swoją pracę i dane powinniśmy się głęboko zastanowić na dzień dzisiejszy jak to przechować i w jak najlepszej optymanej wersji ( mam na myśli nośniki )
Ludzie powinniście Sławka nosić na rękach
mało wam że dostarcza wam danych o testach oraz wskazówkach o nagrywaniu i nagrywarkach to jeszcze macie jakieś głupie prwtensje
Obserwuję ten temat od początku i co stwierdziłem
1 macie żle skonfigurowane kompy
2 Bałagany w rejestrze
3 zainstajucie sobie od nowa systemu i zróbcie obraz (Gosthem) ułatwi to wam życie
4 czytajcie więcej forum nie tylko to i wtenczaszabierzajcie głos
Pozdrawiam was wszystkich i nie gniwajcie się za te uwagi ale to jest dobra uwaga i dajcie Sawkowi spokój
A za to co dla Was On robi i Wam przekazuje to powinniście go po piętach i DUPIE CAŁOWć