Cytat:
Napisany przez mallow
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo  za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka    :
pozdro 
|
5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne

tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim