Cytat:
Napisany przez Isil
Mam nadzieję że zapytowuje się w dobrym poście  A więc zastanawiam się nad kupnem nagrywary DVD, no i pytanie jest oczywiste. Chciałem wydać do 300zł ale jak bedzie mniej to też dobrze. Nie chcę jakiejś wypasionej na maxa z bajerami których nigdy nie wykorzystam tylko taką którą wypale dane i filmy bez problemowo. Jest dużo postów o konkretnych modelach ale problem tkwi w tym że nie mam pojęcia o tych sprawach.
|
no i za to pozytyw

Berion napisal o pionierku 107(nie 106) a ja dodam ze to ciekawa propozycja ale za 269 zl kupisz nowego litka 1653 (bardzo dobra korekcja bledow)ktory jest podatny bardzo na roznego rodzaje modowania oraz mozesz modyfikowac strategie dla nosnikow oraz w przyszlosci modowac go na wysze modele nie lubi szajsowatych plytek i raczej plusy ale minusy tez ladnie pali

.
Nec 3500 275zl nagrywa nawet na tanich nosnikach dobrze obojetnie czy plusy czy minusy problem z odczytem wiec zalecane jest dokupienie dvd-romu(nie koniecznie) problem z zabezpieczeniem sd oraz problem z cd-r
Pionek 108 329 zl ale wydaje sie najciekawsza propozycja tylko ze troche droszy.
Jeszcze Benq1620 ale jest temat w ktorym wiecej info znajdziesz

P.S
ale wszystkie wymienione nagrywarki maja zblirzone parametry palenia