Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2004, 13:42   #302
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Jak juz mowilem ze slawek robi dluzo testow ciekawych ale czasami brak mu zimnego podejscia(wystarczy poczytac jego posty o litku a teraz o beku) ale entuzjazmu to mu nie brak.
A co do trwalosci plytki to powiem ci ze to nie zalezy od nagrywarki tylko nosnika Qscan moze i pokazuje jej jakosc ale nigdy niemasz pewnosci czy wytrzyma caly rok plyta
Wiec po co mam go po dupie calowac
Nie chciałem nic już dodawać, bo po co się wdawać w takie dysputy

Jednak z tym co legion napisał o slawku się zgadzam, a to co napisał o płytkach - potwierdzam

Jakość nagranej płytki - to tylko jedna ze składowych mających wpływ na trwałość nagrania

Chociaż zazwyczaj idą one w parze

Wielka ilość testów, które przerobić można na forum świadczy

Że płytki które dobrze się nagrywają - mają większe prawdopodobieństwo długiego leżakowania

Nie jest jednak wykluczone, że płyta, która nagra się bezbłędnie - skończy swój żywot już za pół roku

A to za sprawą - przykładowo - złego barwnika, który szybko przereaguje z tlenem

I poleci sobie w kosmos razem z danymi

Cytat:
Napisany przez Realok
bez obrazy ale nawet Ty tak ciekawie nie piszesz
Ja nie muszę pisać ciekawie

Wystarczy, że piszę sensownie

VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post