Cytat:
|
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
obrazek odpowiada na pytanie czemu nie masz dobrego defraga - masz naj.. w systemie
zeby defrag mial szanse zadzialac musisz miec na dysku tyle wolnego miejsca ile zajmuje najwiekszy plik plus jeszcze ~1/3 tej wielkosci - inaczej nei ma po prostu mozliwosci skutecznej i szybkiej defragmentacji
|
no tak, to ja moze napisze.... nie mam na***ne w systemie to 1), 2) to jest to partycja z muzyka 9026,5MB, mam na niej tylko 3(!) pliki wieksze niz 50 MB z czego najwiekszy z nich ma 71MB, wolne miejsce to 543,6MB czym chyba spelniam podane przez Ciebie wymogi?
Cytat:
|
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
dziury na obrazku to mft i czesc plikow systemowych ktorych nie mozna ruszyc podczas pracy systemu, od tego sa boot-runy i defrag przed startem windy, do tego dochodza katalogi ktorych tez nie ruszysz w czasie pracy systemu - i sa dziurki, pozatym gdyby sie przejmowac takimi rzeczami to prozac by sie skonczyl na swiecie, bo taka dziurka to naprawde wielki problem - wywal polowe tego co masz, bedziesz mial spokoj, na dluzej, naprawde na dluzej
|
owszem o mft itd sie nie gniewam na defragmantator ale te te diurki z pustym miejscem.... chyba po to jest defragmentacja m.inn zeby ich nie bylo.... a moze jestem zbytnim perfektojonista
ps. co do tekstu z wywaleniem z dysku to mam wrazenie ze traktujesz mnie jak dziecko ktore ma za duzo gierek poinstalowanych i smietkow
pss. tych dziurek na screenie i tak jest malo i sa male w porownaniu co zostawia np windowsowy defrag