A u nas... największe jazdy są... na:
Matematyce, Fizyce, Angielskim, WF'ie, Polskim, Religii, Technice... i of korz na... Godzinie Wychowawczej! Zaczne od matematyki...
MATEMATYKA
Pewnego dnia nauczycielka prosi za złe zachowanie kolege Dawida do tablicy... to śmiesznie wyglądało... bo opisać to trudno...ale w kancie razie kolega stanął bardzo blisko nauczycielki. Nauczyciel na to odsuń się... to Dawid odbiegł na drugi koniec sali... a Ona nie tak daleko, to podszedł krok bliżej...... pani mu zadała pytanie jakieś i kolega wybiegł z sali....
FIZYKA
Kolega wstał na lekcji... podszedł do zlewu, właczył wode i się napił ... <-- ale to nie było śmieszne
ANGIELSKI
"Kolega" spytał czy moze wyjsc sie załatwić... a nauczyciel mu pozwolił, spakował sie kolega i wyszedł z sali...oraz ze szkoły i poszedł na huśtawki, na następnej lekcji koledze dali całą tabake jakąś ostrą i kolega sie zbełtał
"Kolega" = Nie zbyt lubiany osobnik
W 2 i 3 klasie zmienili nam nauczyciela bo z 1 klasy nie wytrzymał psychicznie z nami

...
I w 2 i 3 klasie jest gorzej, ale nauczyciel jeszcze zyje
Raz cała klassa rzuciła plecaki pod drzwi sali, a w sali był nauczyciel

i nie mógł wyjść ;\ puźniej opluli jej klamke... i ona to złapała... kiedys puźniej całą... 25 minutową przerwe podgrzewali klamke ... zapalniczka i facia sie poparzyła
I wogole palili fajki na lekcji i wogole... ta nauczycielka jest bardzo dziwna... każdy to powie...
WF>....
Nasz koffany pan od WF dostał od nas koszulke z okazji że zaręczył się z jakąś kobietą... (ślub)... i z przodu koszuli miał napisz... Kocham swoją żonę(coś tam coś tam... jakiś śmiesnzy tekst) nie widział koszuli z tyłu.. ubrał ją chodził po całej szkole chwalił sie dyrekcji itp... a na odwrocie było... nie nawidze gimnazjum w którym pracuje
RELIGIA...
Kolega wychodzi z sali... puźniej siostra zakoonna ucząca reli a drugi kolega krzyczy "I co przeleciałeś ją?" i miał ostry syf.. ale brecha niezła..
Ksiądz mnie przesadził do osobnej ławki.... zawsze siedzieliśmy w L (połączone stoły) a ja siedze teraz w 3 metrowej odległosci od kąta 90st. tej L... i ksiądz nazwał mnie samotną wyspą... a przy mnie była koleżanka i mi coś na ucho mówiła i powiedział do niej, co obdagujesz kogoś tak?! Spójrz w lustro... (a ta dziewczynka nie jest zbyt ładna

)...ehh cała klasa w brehe.. bo jej też nie lubią...
POLSKI, GODZINA WYCHOWAWCZA...
Oglądaliśmy porunusa...

Legalnie
i wogóle robimy co chcemy, witamy sie z trupem (takim w trumnie z kartonu który jest w sali itp...)...
Technika..
Kumpel spalił całą wystawe kartonikowych figurek
Ale te rzeczy nie są zbyt śmieszne... wasze są lepsze... no cuź
Ogólnie moja klasa sie zachowuje jak ... podstawówka 2-3....Panuje moda z mówieniem Jerzy z akcentem na R.... oraz Twój stary ... Twoja stara... ale w odp. momentach to nawet facie smieszy... ehh ogolenie spoko nie zgrana klasa.... zamiast smacznego to udław sie itp
W podstawówce na plastyce jakis kolo zjadł plasteline...
ehh n/c..