Może jakimś potomnym się to przyda ;-) Bo po wysileniu mózgownicy pokonałem ten problem ;-) Otóż zaszedłem go tak, że: skoro ac3machine miał problem z przerabianiem częstotliwości próbkowania z 44000 na 48000 i robił kaszanę jakąś, to mu ułatwiłem. Całą ścieżkę audio poddałem obróbce w edytorze audio (chyba może być dowolny, który ma opcję przekonwertowania częstotiwości próbkowania). W moim przypadku był to All Editor. Nie zmieniałem mu charakteru ścieżki, to znaczy zapisałem to co przekonwertowałem jako mp3, tylko ze zmienioną na 48000 częstotliwością próbkowania (to był już plik sfixowany przez besliced) i takie przerobione sfixowane mp3 które w sobie już miało 48000 próbkowanie poddałem obróbce w ac3machine. I bez łaski po prostu tylko przerobił mp3 na ac3 nie dotykając innych parametrów i zadziałało. I w dvdmaestro się wszystko skleiło i synchronik jest miodzio. Więc uważam, że pokonałem bestię ;-) I tym samym uważam ten temat za zamknięty ;-) Pozdro i dzięki za włączenie się tych kilku osób.
|