Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2002, 17:39   #14
TOMMYx
Gość

Cytat:
lopus (09-06-2002 14:52):
Jestes nowicjuszem i bierzesz sie za zmiane biosu.
Wcale cie nie załuje, smiac mi sie chce z takich pajaców.miałes super bios za który niektórzy dali by wszystko, a ty sie teraz po fakcie pytasz.
Nawet serwis ci nie pomoze bo teaki sie nie psują.
lopus strasznym gnojkiem jesteś, wiesz ?
I Ty nazywasz kogoś pajacem
Zobacz na siebie !!!
Kolega kriso miał (a moża nadal ma) problem z nagrywarką, więc postanowił prosić o pomoc na tym forum. I zamiast faktycznie pomóc mu rozwiązać problem, jak to zrobili niektórzy, to się z niego śmiejesz.
Z tego co widzę masz na liczniku ponad 150 postów, ale jeśli wszystkie były takie płytkie jak ten powyższy, to zastanawiam się, dlaczego administratorzy jeszcze Cię nie wywalili.
Tak więc PAJACU lopus lepiej się zastanów, zanim następnym razem coś napiszesz, a jak nie masz nic mądrego do napisania to po prostu spasuj.

Także jestem nowym forumowiczem i naprawdę dowiedziałem się wielu rzeczy, od kiedy zaglądam na cdrinfo.pl i na forum, ale CWANIACZKI takie jak Ty, stawiają to forum w bardzo złym świetle. Oby takich było jak najmniej.

Pozdrawiam wszytkich, którzy pomagali rozwiązać problemy moje i innych forumowiczów, bo to oni tak naprawdę tworzą to forum a dopiero na drugim miejscu Ci, którzy potrzebują ich pomocy !
TOMMYx