Cytat:
|
Napisany przez AleX69
no i sie zaczelo ... $wieta :/ [...]
|
Oj, żeby i umnie były $więta (z naciskiem na
$ 
... ...)
Cytat:
|
Napisany przez AleX69
[...] na drodze koszyka stoja trzy:
- PS2 ... duza gruba, mozna ja wyleczyc, juz nie produkowana
- PS2 ... slim, karta seciowa, brak podobno jak do tej pory skutecznego lekarstwa na kopie
- XBoX ... [...]
|
Rozumiem, że pierwszy wariant do konsola zrypana
![:-]](images/smilies/].gif)
? Jaki model i co się stało? Może jest lekarstwo

Napisz coś więcej, może warto ją leczyć
Drugi wariant do "PSTwo"? Ta malutaka z wbudowanym NetworkAdaptorem?
Jak na każdej konsoli, da się odpalić backup'y. Jest Ripper3
.1, ale nie wiem jak się sprawuje. Pozatym naczytałem się już w sieci o jej awaryjności (ile z tego prawda, nie wiadomo - jeszcze mało osób ją ma i ... ...krótko).
Nie podłączysz do niej HDD... ... (Chyba, że przez USB2.0)
Cytat:
|
Napisany przez AleX69
[...] z konsoli beda korzystaly 4'letnie dziewczyny ... no i oczywiscie ja grajacy w soul:calibur'a
co tu im kupic? 
|
Będą korzystały w obecności "kogoś kompetentnego", że tak powiem, czy same będą "sięgały po zdobycze techniki"?

Wszystkie PS2 to dosyć delikatny sprzęt, nie lubi łomotów, płynów, płyt z ketchup'em
Musi być ktoś, kto będzie je pilnował

(wiem to z autopsji

- taka rada na przyszłość)
W Soul Calibur'rze na X'a jest Spawn, a w wersji na PS2, Heihachi Mishima

-> wybór należy do Ciebie... ...
PS: Jeśli teraz dopiero kupujesz konsolę, wziąłbym X-Box'a. Niemal niezawodny, można robić z nim co chcesz... Są przejściówki na pady od PSX/PS2 (na wypadek gdyby Ci się oryginalny nie spodobał). Nie zrzucisz konsoli po pociągnięciu za pad'y (tu ogromny plus w twoim przypadku

- chyba, żeby leżała na podłodze). W chooj dashboard'ów -> wedle uznania, dostęp do HDD (który jest wbudowany, ale zaleca się podmienic na PC'owy - rozmiar). Możliwość odpalania gier z HDD (DL nie odpalisz z oryginalnego HDD - za mało miejsca). Linux i jego odmiany

... ...
Z grami już trudniej (mam na myśli backup'y, zostaje raczej p2p)