Dyskusja: Co wybrac... ???
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2002, 01:53   #15
TOMMYx
Gość

Cytat:
kremator (14-06-2002 19:42):
Hmmm...
Porady dla poczatkujacych mnie rozwalily szczegolnie swoja aktualnoscia (ten text o niewielu nagrywarkach wspierajacych Burn-Proof na rynku ). Nie uwazam sie za poczatkujacego w sumie a celem dla ktorego zamiescilem tu swoj post bylo poznanie opinii uzytkownikow sprzetu ktory mam do wyboru. I jako ze wypowiedzieli sie sami zwolennicy LGx32 (co oznacza ze userzy Liteona mnie nie lubia albo ze Liteonx40 nie jest taki dobry), bede weryfikowal swoje stanowisko w tej kwestii gdyz powiem uczciwie ze Liteon mi bardziej podchodzil... Heh ta mozliwosc wyboru to dylemat mowie wam .
Pozdrawiam i dzieki za dotychczasowe opinie.
Nie pomyśl, że biorę Cię za początkującego, ale te porady to była pierwsza rzecz, jaka przyszła mi na myśl :-)
Hm, skoro bardziej Ci podchodzi LiteOn to bierz LiteOn'a.
W sumie jest p-cav (x40, jak w LG :-) ), UDMA, design też jest niczego sobie.
Ostatnio doszły mnie słuchy od znajomych ( takich, którzy mają 'małe firmy domowe' :-) ), że LiteOn nie toleruje wszystkich płyt, ale jakich dokładnie - tego nie wiem.
Pewnie dlatego jest tyle aktualizacji bios'u.
Nie wiem, czy ta firma to czasem nie jest tzw. "kogucik", ma swoje 5 min a później znika bez śladu :-) (mam na myśli konkretny produkt tej firmy - nagrywarki).

Tak czy inaczej, wybór należy do Ciebie.