Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Wiedza oparta na przypuszczeniach (przepraszam) nie jest wiedzą.
|
true.
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Po co ta krytyka. Gdzie dowody, że jest inaczej.
|
Sam je pokazales tylko zle zinterpretowales - zachacam do powtornego przejrzenia przytoczonych postow. Jak cos dziala zle, co widac w miejscach o ktorych pisalem to dlaczego mamy nie krytykowac ??
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Jak są mniejsze błędy TE/FE to płytka jest lepiej wykonana. To są fakty.
|
Jak wyzej.
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Ja je uznaje. Nie rozumiem dlaczego inni nie mogą. Czy ja widzę inaczej.
|
Jak wyzej.
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Jak program jest zły to prośba o uwagi do inżynierów BenQ i Philipsa. Zobaczymy co odpowiedzą na argumentację Kolegów ?
|
Jasne - juz lece. Acha - moze Ty przy okazji napiszesz do izynierow z Plextora bo tez miales jakies zastrzezenia. LOL ??
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Krytyka bez alternatywnych pomiarów nie jest krytyką.
To zwykłe przepychanie.
|
Widze ze nie dostrzegasz problemu, ale trzeci raz o tym samym pisal nie bede - najwyzej Ty przeczytaj jeszcze raz uwagi ktore zostaly tu skierowane.
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
A to co najważniejsze zostaje pomijane.
|
No wlasnie - po raz kolejny unikniecie odpowiedzi na przytoczone argumenty i jakies smieszne wywody, "a to co najważniejsze zostaje pomijane".
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Dla mnie dziwne.

|
A dla mnie nie. Nie dziwie sie ze unikasz odpowiedzi bo to jedna z taktyk dzialania brzy braku argumentow.
Naprawde czytanie wywodow z serii "lanie wody" to zadna przyjemnosc, takze umowmy sie ze nie piszemy juz naciagnych i tendencyjnych komentarzy odnosnie wynikow (w zasadzie dotyczy to jednego z nas), w stylu: "po wykresie Qscan widac blebleble", bo w rzeczywistosci po nagraniu widac cos zupelnie innego (patrz przyklady wyzej). Takze komentarze prosze niech kazdy trzyma dla siebie (no chyba ze chcesz prowadzic taka dyskusje, bo juz sam do konca nie wiem o co Ci chodzi. Raz piszesz: "I co widzę. Krytykę. Prawidłowo. To lubię. Prośba tylko o merytorykę." <post 105> a potem: "Po co ta krytyka." kiedy dostajesz konkretne zarzuty i argumenty i je przemilczasz - mozna sie w koncu pogubic, nieprawdaz ?)