Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2004, 19:05   #16
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja ich rozumiem. Kazdy ma ambicje prowadzic i utrzymac portal, ktory cieszy sie popularnoscia.

Oferta Barteza i jak sie domyslam calej administracji serwisu cdrinfo byla bardzo w porzadku i tu nalezy sie szacunek. Ale jakby nie patrzec, wyszloby na polkniecie slabszego przez silniejszego i raczej nie byloby juz szans na powrot. Moze wiec znajdzie sie jakies salomonowe wyjscie z tej sytuacji?

Sam odwiedzilem DHT pare razy i przyznam szczerze, ze bylem mile zaskoczony poziomem serwisu. Mam nadzieje, ze ich klopoty sa przejsciowe i wszystko dobrze sie skonczy.

Tak sie zastanawiam, co ja zrobilbym na ich miejscu i cos mi sie wydaje ze postapilbym tak samo.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online