Cytat:
Napisany przez adax
Prośba do @slawkaj aby nie przerywał testów.Testuj, testuj ........ i zamieszczaj wyniki. 
|
Jak najbardziej, tylko zeby nie bylo nieprzemyslanych komentarzy ktore moga kogos wprowadzic w blad
@slawek - zapewniam cie ze firma TDK nie produkuje plytek pod Twoje kryteria (ktore sa nieslusznie zreszta jakies 20 razy ostrzejsze niz swiatowe), tylko produkuje wedlug powszechnie przyjetych norm jakosciowych.
Tak wiec jak komentowac to najpierw pomyslec a nie pisac glupoty w stylu: "To są kpiny to co firma TDK nam proponuje." (Post 342) Bo na tej samej zasadzie, dla mnie jest kpina sposob w jaki probujesz udowodnic te teze tym smiesznym programem.
Bo czytaja to ludzie ktorzy czasem sie w testy nie zaglebiaja i taka krzywdzaca opinia (niesluszna zreszta) bardzo dobrej firmy jaka jest TDK moze miec bardzo negatywny efekt.
Od razu mowie - opinie wiekszosci userow poznales, ja nie mam zamiaru czytac i uczestniczyc juz w tym temacie, bo coraz bardziej schodzi na droge propagandy ktora wytyczyles juz w pierwszym poscie. Skadinad uwagi na temat napedu w wiekszosci sa sluszne (chociaz przedstawione w bezkrytyczny sposob), to juz fanatyzm Qscana jest w pewnym sensie zalosny. Na duza ilosc argumentow przez nas przedstawiona, odpowiadasz tylko na jeden i to po kilku postach lania wody.
Takze juz nie bede ciagnal tego tematu, Ty sobie pisz co chcesz tylko pamietaj ze swoimi nieprzemyslanymi i chybionymi komentarzami mozesz narobic wiele zlego.