Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2004, 21:28   #9
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zalev
Właśnie przeglądam płytki CD-R które są w moim posiadaniu w poszukiwaniu tego nędznego RAW-DAO. Sprawdzę po kilka płyt z każdego rodzaju (kilka filmów, gier, programów, itp.) i jeśli będą tam płyty RAW to BenQ raczej odpada...

EDIT:
No niestety płytki tego typu zajmują dość dużo miejsca w mojej kolekcji co wstępnie eliminuje ten napęd w potyczce z Toshibą.
Właściwie to na czym Ci bardziej zależy na nagrywaniu płyt DVD czy odtwarzaniu płyt CDR z RAW-DAO. Jak napisałem wczśniej tanie CDRW zalatwia temat. /np:LIteon CDRW 5238S za 105 zyta/.Szkoda nagrywarki do codziennej pracy na kompie/ gry ,oglądanie filmów itp./Czytałem na temat tej Toshiby no może będzie tak jak piszą. 8 )