Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2004, 21:20   #5
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sint
sorry ze tyle musiales czekac na odp ale nie bylo mnie w necie... a wiec w wawie musisz wejsc na ulice chalubinskiego w centrum (czyli kolo cetralnego), oraz isc nia caly czas w kierunku nowowiejskiej, po drodze mijasz akademie medyczna itd... idziez do oporu chalubinskiego i trafiasz na "warszawska gielde elektroniczna" ktora jest w podziemiach. Wchodzisz w podziemia i szukasz "Kopiera" czy czegos tam... jest to specjalistyczny sklep komputerowy tylko z nosnikami i jakimis tam pamieciami na usb... na innych stoiskach szukalem ale nie znalazlem wogole a w kopierze po 25zl TRAXDATA. Mam nadzieje ze opis jest konkretny i trafisz jakby Ci sie nie udalo to uderzaj na gg 1912040 to Ci pomoge :cool:

Ps. a naprawde nikt nie widzial taniej niz po 25zl? to chyba jest troche drogo i szukam taniej... swego czasu w lato widzialem dvd+r w jankach po 3zl
Turboni wie gdzie kopier - zapewniam PS. Wydawalo mi sie ze Akademia Medyczna jest na ochocie niedaleko mojego wydzialu (a moze to tylko jakis wydzial).

25 zl. za traxdate DL 2 misiace temu to bardzo tanio. Teraz platinum kosztuje 30 zl. Verbatim 37 zl.
pawelblu jest offline