Dyskusja: Huraaaaaaaaaaa;)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2004, 22:59   #2
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i ja też dołączam się do grona wygranych, tyle że nie w tym konkursie lecz jakiejś innej firmy (było to jakieś pół roku temu).
Wszystko pięknie-ładnie, na samej górze wielkimi literami napis ze wygrałem, potem lista polecanych hoteli, itd itp. Na samym końcu był link do strony, weszłem, poczytałem trochę, no i na tym moja wycieczka się skończyła

Żeby mieć noclegi za damo w danym hotelu, trzeba wykupić coś np. jakieś wycieczki organizowane przez ten hotel, wszystkie atrakcje, wszystkie posiłki (sniadania, obiady, kolacje i to po cenach za które mozna by wyzywić niezłą grupke ludzi). Oczywiście hotelowi się opłaczało dać komuś pokój w hotelu za darmo bo zarobił na tym kliencie duuużo więcej

Pozdrawiam i życze wygranej (tym razem prawdziwej)
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post