Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2002, 22:29   #15
qpa
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.05.2002
qpa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Chciałbym dorzucić swoje trzy grosze na ten temat. Też mam problemy z przeskakującym laserem w wierzy, który gubi początki piosenek na wypalanych płytach. Moje wnioski są następujące oprócz koloru płyty, u mnie im jaśniejszy tym lepszy najlepiej sprawdzają się zielono - żółte Platinium, bardzo ważny jest jednak model nagrywarki np. BTC 4x tak paliła, że czasem nawet w trakcie utworów laser potrafił zgubić ścieżkę, LG 8x palił znakomicie natomiast na LG 24x się kasztaniło. Nie wiem, od czego to zależy, ale wypalarka która teraz posiadam Liteon 24x pali tak samo dobrze jak stary LG. I na koniec ciekawostka na mojej wierzy oryginalna płyta Kazika ***8222;Melodie Kurta Weill***8217;a i coś ponadto***8221; jako jedyna ze srebrnych tłoczonych nie działa i by móc ją normalnie słuchać musiałem ją sobie wypalić. Płyta próbowałem wymienić w sklepie (udało się), choć nie bez problemów, bo w sklepie oczywiście działa bez zarzutu jednak u mnie nadal gubi ścieżki przy przewijaniu oraz początki utworów.
qpa jest offline