Cytat:
Napisany przez Nelvin
Tribunal ty nazywasz się fanem Gothica? Nie wiesz co ja przechodze. Gothicka NK zapowiadali na marzec 2004 i od tej pory czekam na NK. Nareszcie CDP zapowiedziało na styczeń i mam nadzieję że już premiera się w styczniu. ORYGINALNY GOTHIC RULEZZ.
Każdy fan tej gry powinien mieć oryginała. Bo puźnie będziecie płakać że G3 w polsce nie wyjdzie, a w tedy będę naprawdę zły.
|
Nelvin masz rację!!! Każdy kto naprawdę docenia walory tej gry powinien miec oryginał.Przyznam się iż zacząłem od kopi zapasowej.Kiedy jednak zobaczyłem co sobą reprezentuje kupiłem oryginał pierwszej części.Drugą część kupiłem z rynku wtórnego, dość długo szukając.W sklepach już tej pozycji nie ma - przynajmniej ja znaleźć nie mogłem.
Na Noc Kruka czekam od lipca 2004. Miałem złożone zamówienie w Play'u, które po przesunieciu z października na pierwszy kwartał 2005 roku przez Cdprojekt zostało skasowane. Teraz widze iż Play jeszcze nie ma w ofercie tej pozycji ( mają chyba najniższe ceny ). Czekam, może się pojawi na dniach.
Próbowałem też zasięgnąć informacji bezpośrednio w cdprojekt czy termin - styczeń 2005 jest już pewny i ostateczny. Niestety nie otrzymałem odpowiedzi. Ktoś wie coś wiecej, dokładniejszy termin, jakaś gwarancja wydania?
Ciekawe kiedy w Polsce pojawi się Gothic III.
Piszcie do polskiego wydawcy iż jesteście zainteresowani.Niech wiedzą że warto już zacząć rozmowy z Niemcami

.
Czy ktoś z Was zna grę która jakościa , klimatem przypomina grę Gothic ?