Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2004, 14:48   #54
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moja historia wyglądała w skrócie tak... Miałem Simplusa - ale chciałem zmienić aparat - nie było mnie stać na telefon z Allegro - więc postanowiłem podpisać umowę z Plusem. Znalazłem fajną dla mnie taryfę i... okazało się, że nie mają mojego aparatu... Chodziło mi o Siemensa CX65... Czekałem tydzień, dwa... miesiąc... półtora miesiąca... i zdecydowałem się na IDEĘ... jednakże zdaję sobie sprawę, że gdyby wówczas w Plusie był ten Siemens (stanu na dzień dzisiejszy nie znam) to zostałbym w Plusie...
Taryfa biznesowa 100 w IDEI jest spoxik - zwłaszcza w połączeniu z pakietem promocyjnym Biuro (nie wiem czy dalej jest czy nie - odkąd mam nowy numer to już nie interesuję się aktualnościami w kwestii ofert...) - dodatkowe 100 minut przy tym abonamencie na wykorzystanie w sieci IDEA po wyczerpaniu 100 bezpłatnych minut... Jedyny ból - to brak darmowych SMSów... jedynie można wykupić jakiś pakiet... albo słać normalnie... ale do wysyłania SMSów chyba zostawię sobie Sim+) - chociaż chodzenie z dwoma telelfonami średnio mi pasi Na szczęście 100 minut w zupełności mi wystarczy i ostatnio zamiast SMSów - dzwonię
Jeśli Plus oferowałby mi dobre warunki przedłużenia umowy i mieliby telefon, który chcę - przedłużyłbym umowę z PLUS'em - w przeciwnym wypadku wybórł padłby na IDEĘ... w moim przypadku ERA odpada - mam swoje powody, dla których już raczej nigdy nie skorzystam z ich usług...