Dyskusja: Co wybrac... ???
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.06.2002, 15:09   #25
TOMMYx
Gość

Cytat:
jacoob (17-06-2002 19:34):
(...)do częstych uaktualnień biosów to wg mnie to dobrze bo firma interesuje się problemami użytkowników a nie zostawia ich samym sobie (takie same twierdzenie powinno być wydane na temat NERO a wielu z was musi przyznać że program jest niezły chodź jest dużo uaktualnień co nieznaczy że jest zły wręcz przeciwnie) jeszcze jedno z Liteona 32x można zrobić 48x więc cena będzie niższa niż 400 zł ale sam jeszcze niepróbowałem przerabiać.
A ja nie mogę się zgodzić z kolegą jacoob'em .
Po pierwsze, dyskusja toczy się na temat nagrywarek a nie na temat softu.
Chcesz przykład softu
Proszę bardzo, system WINDOWS 98(SE) .
Ile było uaktualnień, łatek, przeróbek, etc.. i co ? Myślisz, że to dlatego, że jest taki dobry i firma dba o klientów??
Czy może (raczej) dlatego, że jest taki do kitu ?!?!?
A co do tych uaktualnień biosu - to fakt - firma się interesuje problemami użytkowników, ale może nie dlatego, że tak powinno być, ale dlatego, że wypuściła "bubel" na rynek i teraz, aby zachować twarz, musi jakoś ratować sytuację ( bez obrazy dla posiadaczy nagrywarek tej firmy).
Tak więc nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią . Ale każdy ma swoje zdanie, w końcu mamy wolność słowa :-)

kremator co byś nie kupił będzie dobrze.
Najważniejsze, żeby Twoja nowa nagrywarka działała jak najdłużej i oby wypalila tysiące płyt. :-)