Cytat:
|
Napisany przez Maciej
A co wy na to...:
...reputacje powinni rozdawać tylko administracja i moderatorzy ZASŁUGUJĄCYM użytkownikom Forum np. za zasługi/pomoc itp., bez żadnych limitów i z innną punktacją. Napewno będą bardziej cieszyć niż teraz. W końcu medale w wojsku także dostaje się od dowództwa.
Myślę , że sens reputacji minął się już dawno...i wiem że niektórzy też tak myślą.
Może macie inne pomysły, na sens rozdawania i istnienia reputacji.
|
Witam
Wedlug mnie nie ma sensu modyfikowac tego.Jest jak jest i niech tak bedzie.Przeciez z gory bylo wiadomo jak to bedzie wygladalo.Przynajmniej ja tak to widzialem i nie pomylilem sie.
Jesli jest gdzie w spoleczenstwie jakas grupa, ktora przebywa ze soba w dobrych relacjach to sobie pomaga itp.
Na forum tez sobie pomagamy w jakis tam sposob a, ze przy okazji zostaly wprowadzone reputki to ludzie sobie daja i sie bawia w ten sposob.
Nikt logiczny nie podchodzi do tego, ze ilosc reputek swiadczy o tym, ze uzytkownik xy jest jakims tam wybitnym czy tez niewybitnym znawca tematu.
Jest moze tylko co najwyzej popularniejszy lub czesciej sie udziela.
Aby dowiedziec sie kto jest takim znawca to nie nalezy spogladac na jakies reputki tylko przebywac na forum i patrzec kto co skrobie na nim.
Wiec po co teraz psuc ta zabawe i zabrac te reputki lub modyfikowac i kombinowac?
W skrocie przypomina to kombinowanie z liczba postow tudziez ich blokowaniem na off-topic.
To takie moje skromne zdanie
Pozdrawiam.