|
Witam:-)
Widze ze nie tylko ja mialem problem z poprawnym skopiowaniem securomanew. Masz dokladnie takie same objawy jak u mnie. Kopiujac clonemcd nie uzyskasz dobrej kopii, niestety:-( Wprawdzie nie sprawdzalem jeszcze na najnowszej jego wersji, ale wszytkie poprzednie nie radzily sobie w przypadku liteona. Doszedlem juz do tego w czym problem. Otoz liteon niepoprawnie robi obraz plytki. Jeden z koncowych sektorow oryginala jest uszkodzony a po zrobieniu obrazu tego uszkodzenia juz nie ma. Wniosek taki ze musisz wykonac zrzut plytki jakims innym czytnikiem ktory posiada jednak mozliwosc pelnego odczytania danych subkanalowych (nie kazdy cdrom to potrafi). Tak utworzony obraz mozesz juz w cloniecd nagrac na plytke i wszystko bedzie w porzadku. Jest jeszcze inne rozwiazanie tego problemu. Mozesz uzyc programu cdmate. Z jego pomoca bedziesz mogl wykonac poprawnie dzialajaca kopie gry (z pomoca tylko liteona podczas kopiowania i nagrywania) z securomemnew i nie tylko. Program posiada polski interfejs a dodatkowo ma mozliwosc ustawienia parametrow w zaleznosci od zastosowanego zabezpieczenia cd. Ja osobiscie z cdmate korzystam i nie mam najmniejszych problemow z wykonaniem poprawnie dzialajacej kopii.
Powodzenia.
|