Cytat:
Napisany przez hymek
Jejq mam problem S*******...em duuzo płyt i dalej nie wiem dlaczemu. Sciagnalem obraz spakowany rarem, rozpakowalem i dostalem dwa pliki jeden to bin drugi to cue. Jest to cd nie dvd wiem ze tego nie polecacie ale chociaz wyjasnijcie mi dlaczego jak zamontuje bina w virtualnym cd i go skopiuje na plytke to w konsoli nie chodzi, jak plik bin i cue przegram nero to nie chodzi, jak przegram samego bina to nie chodzi i jak otworze bina i skopiuje to co jest w srodku i nargam to tez nie chodzi. Jednym slowem nie wiem jak to zrobic zeby chodzilo. Za zadnym razem nie wykryl plyty. Aaaa mam nowiuska konsole z R3
|
Markowy nośnik. To po pierwsze... Weź Alcohol 120%, wybierz profil dla PS2 i wybierz *.cue
Powinno pójść... ...
Cytat:
Napisany przez Luppo
Witam mam pytanie czy konsola PS2 SCPH 390004 jest to jedna z gorszych wersji czy jedna z leprzych 
|
Jedna z najlepszych

Weź jednak pod uwagę fakt, że nowej już nigdzie niedostaniesz - conajwyżej używaną
Czy to się opłaca? Musiałbyś sprawdzić tą konsolę katując z 10h non-stop. Czy FMV się nie tną, czy gry się szybko wczytują, za którym razem sie boot'uja itp... ... Na giełdzie nie masz takiej możliwosci, więc sam rozważ czy Ci się opłaca...
PS: SCPH-39004, a nie 3900
04 8 )