Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2004, 19:51   #1
Airfix 3
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.12.2004
Airfix 3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Słaby Dzwięk AUDIO ???LG 52x32x52x

Hej wszystkim to mój pierwszy post zdecydowałem sie go napisac i opisac w nim mój "nietopowy" jak dla mnie problem dotyczący mojej Nagrywarki - LG 8525B 52x32x52x A więc mam tak w kompie :

- sytem Windows 98, x256 RAM, procek 566 Celeron
- nagrywarka jak wspomnialem "LG 8525B 52x32x52x" podpięta na tej samej tasmie co Twardziel pod Secondary Master (napęd CD jest na Seconadary slave)
- uzywam oryginalnego nero załączonego na krążku do mojej nagrywarki wersja 5.5.9.9 bundled !

To teraz przejdę do meritum sprawy wszystko nagrywa mi dobrze i mam włączone DMA(odczyt bufóra nagrywarki i ten pierwszy jest oka) ale chodzi Mi o "TEN DZWIEK" jaki nagrywa mi. Nagrywam na AUDIO muzę -i-jakby tu powiedziec "dzwięk" jest tu jakby rozproszony i nie ma takiego mocnego brzmienia - a wiem to bo mój kolega ma taką samą nagywarkę jak moja (ale lepszy komp procek chyba 1,7MHZ) i jak u niego nagrywam te same piosenki na Audio to są jakby lepiej słyszalne i dzwięk jest nie rozproszony w przestrzeni tylko mocny ! na początku tego nie zauważyłem ale z czasem zauważyłem(tym bardziej ze jak słucham tej samej płyty Audio nagranej u mnie i u niego to na tej płytce co nagrałem u kolegi nie muszę tak podgłasniac wiezy aby było głosno; z moimi płytkami nagranymi na moim LG musze dac pare vol.więcej niestety (ale to nie jest ten taki fajny dzwięk) !!! Koledzy moze ktoś z was zna przyczynę takiego stanu rzeczy z tym nieszczęsnym dzwiękiem (moze cos trzeba ustawic -juz duzo na ten temat czytałem i nigdzie na forum nei znalazęłm odpowiedzi na mój problem ) Skąd jak ja to nazywam bierze się "słąbszy dzwięk- mniej słyszalny" moze cos jest z nagrywarką albo z kartą muzyczną naprawde jzu sam nie wiem !!!?? Jeżeli ktoś sie spotkał z podobnym problemem będę mu wdzięczny jezeli mi pomoże lub napsize jakieś chociaż sugestie ?? z GÓRY DZIĘKUJE i Życze miłych ŚWIAT BOzego Narodzenia nara
Airfix 3 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online