Dyskusja: Feler z neostrada
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2004, 20:52   #2
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez wolfen3
Mam xp+sp2, wyrzucilem ten program polaczeniowy co byl na plycie z dostarczana neostrada i zrobilem normalne polaczenie modemowe. I caly dowcip polega na tym ze jakos od paru dni jest taka sytuacja ze
1.wlaczam kompa naciskam na skrot polaczenia z neo i mi pokazuje ze nazwa uzytkownika lub haslo sa zle...klikam jeszcze pare razy polacz ale dalej to samo..wiec usuwam to polaczenie, tworze nowe i jest ok
2.dzisiaj cos nowego wyskoczylo, bo kliknalem na polaczenie z netem, znow wyskoczylo to ze bledne haslo i uzytkownik ale kliknalem jeszcze raz i sie polaczyl...potem sie rozlaczylem i znow polaczylem to wyskoczyl komunikat ze "....PPP zostal zakonczony" i sie nie polaczyl z netem........dopiero przy nastepnej probie sie polaczylo....co jest grane ??
mam czasmi cos podobnego jak klikam na skrot to bledne haslo ;( a jak wezme polaczenia -> internet adsl i dziala bez problemu. Ostatnio w trayu musi mi chodzic mi DSLMON bo inaczej mi nie polaczy AutoConnect kiedys mialem bez DSLMON i dzialalo a raz musialem przeinstalowac stery od modemu sam tworzy polaczenie tylko odznaczam kilka opcji podaje haslo, login i dziala bez problemu
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post