Dyskusja: prosze o pomoc!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2004, 10:52   #1
rzuraff
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.12.2004
rzuraff w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question prosze o pomoc!

witam! strasznie sie namieszało w moim kompie a ze jakims specem nie jestem niewiem co teraz robic... Zaczelo sie od rozwalonej partycji - zmienil sie system plikow na RAW ale na szczescie wszystko odzyskalem easy recoverem pro. Pozostał jeszcze jeden problem - system który miałem na dysku C:przestał działac zainstalowalem nowy na inne partycji. Tamten stary system nie działa bo pozmieniały się litery dysków. Opisze jak to wyglada: mam dwa dyski. Główy dysk podzielony na 3 partycje i jeden do przenoszenia (nie podzielony) Ten dysk przenosny ma aktualnie litere D: a partycje drugiego dysku (głównego) kolejno E: F: G: i na tym dysku G: (przed awarią Cznajduje sie stary system ktory jeszcze przed tymi szopkami działał wyśmienicie co mnie zastanawia - nie ma teraz dysku C: Probowalem w narzedziach administracyjnych / zarzadzanie komputerem / zarzadzanie dyskami ale tam nie moge zmienic liter dyskow dysk f: jest tam jako "rozruch" dysk D: "aktywny" a dysk g: "system" ale system nie ładuje sie z tego dysku G:. A nawet jak wybieram tego drugiego windowsa (przy wlaczaniu kompa) to zamiast starego windowsa wlacza sie instalator...
prosze o pomoc!
wesolych swiat!
rzuraff jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online