Zbudowalem sobie taką konfiguracje , do tego dochodzi jakas plyta glowna na nforce4 (Może podpowiecie jaka troszke czytalem o nadchodzacych mobo ,ale nie mam sprecyzowanego konkretu. Niestety trzeba czekac do stycznia ,wiec zamiast kupic kompa moge narazie pomyslec jak bedzie wyglądał

) :
1. Taśma do HDD CoolerMaster 133 TTC-A24 (tasma ta mniej zajmuje , poszczegolne wtyki sa tak jakby polaczone okraglym kablem ,ale tu sami specjalisci to co ja ucze ojców dzieci plodzic

)
2. Spire SoundPad - maty wygłuszające x2 (mysle ,ze przydatna rzecz szczegolnie ze po 4 latach pracy na "radzieckiej lodzi podwodnej" [nigdy wiecej cooler master

]nalezy mi sie cisza jak w operze po stronie widowni).
3. Maxtor DiamondMax 10 200 GB (ATA/133, 8MB) 6B200P0 ( Czy moze WD ?)
4. Logitech MX310 Optical Mouse ( Jak wam sie widzi ta myszka ? Jesli chodzi o logitecha mam dobre zdanie o tej firmie ,aktualnie jade 5,5 roku na jednej myszce i nadal chodzi bez zarzutu

,ale wiadomo po takim czasie to by sie juz przydalo cos nowego kupic)
5. AMD Athlon 64 3200+ BOX (Socket 939)
6. Taśma do FDD tu to pewne n/c
7. FDD 1,44MB 3,5" - silver tu tez (chyba)
8. Pentagram Freezone QVC-120 Cu (Moze ktos posiada i moglby powiedziec jak sie sprawuje , czytalem ,ze jest duzy i w miare cichy , czy to prawda ?)
9. DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 (szczerze mowiąc to nie wiem czy nf4 bedzie obslugiwal Dual Channel)
10. Zasilacz do obudowy Chieftec (HPC-420-302-DF) 420W
11. Pasta Arctic Silver Alumina Adhesive (tu jestem zielony , strzelalem

Wiem tylko ze ise nie poleca siliconowych past)
12. Modecom Enjoy - czarna - 300W ( Z obudowy wyrzucam zasilacz na rzecz Chiefteca)
13. Creative Inspire***8482; T7900 7.1 BOX (Warto czy nie

?)
14. Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1653S (Jedni pisza ,ze LiteON jest super inni ,ze tandeta , kogo sluchac ? )
15. GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66256DP 256MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) (Wiem ,wiem 12 potokow to ekstra wynalazek ,ale stwierdzilem ze nie warty 700zł doplaty ,wiec wybralem 8 potokowego GF).
Jakies sugestie ? Cos zle wybralem , staralem sie sporo czytac na tematy sprzetu (ostatnimi czasy , bo mialem sporo zaleglosci) , wydaje mi sie ,ze chyba jest ok ,ale moze sie myle.Dzieki za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi

Pozdrawiam.