sorki za to
przepraszam za lamerstwo, ale prosze niech mi to ktos wytlumaczy:
Otóż: zakupilam sobie nagrywarke DVD i... mam film na komputerze gdzie sa takie rozszerzenia jak .VOB (podczas odtwarzania programem nero show time ukazuje sie film) oraz kilka plików spakowanych w .rar gdzie odpowiednio znajduja sie takie pliki jak VIDEO_TS, VIDEO_TS.BUP, VTS_01_0.BUP, VIDEO_TS, VTS_01_0. Dodadkowo jest jeszcze jeden plik .VOB ktory po otworzeniu wyglada jak MENU filmu. Dysponuje najnowszym programem do nagrywania: NERO. Ponadto gdy wlaczam te pliki z filmem nie slychac dzwieku, nero show time pokazuje mi ze nie mam jakies wtyczki (chyba wlasnie odpowiedzialnej za dzwiek, poniewaz jest platna wiec sciagnelam ja z internetu i zainstalowalam, jednak nadal nie chodzi, nie wiem moze trzeba gdzies to zarejestrowac wpisac jakis lewy kod, niestety ja nie wiem gdzie).
sumujac, prosze Was abyscie na przykladzie nero 6.0 wytlumaczyli mi w punktach jak malemu dziecku, co mam po kolei robic, gdzie wejsc, co do jakiego folderu dodac, co ma byc oddzielnie, jak naprawic glos, prosze, zalezy mi na tym, zalezy mi aby ktos w tym bardzo dobry mi pomogl, bo to dla mnie wazne, mam jeszcze dzien na zrobienie tego, bo to jest na prezent
pozdrawiam
|