Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2004, 23:49   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej
grzeniu ...
mam 6.6.0.3 i mam tryb zapisu Disc-At-Once/96
No a ja nie mam....w takim razie musze pomyslec dlaczego. Cos na rzeczy jest, bo w multisesji tez nie mam do wyboru DAO, tylko TAO bez mozliwosci zmiany tego. Mam juz pewne podejrzenia. 8 )
THX za info.

Edit: Sytuacja opanowana. Akurat do tej pory nie mialem potrzeby uzywac tego co nie dzialalo jak trzeba, no i zylem w niewiedzy.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 23.12.2004 o godz. 16:07
grzeniu jest offline