Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2004, 01:53   #619
dj infi
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.08.2004
dj infi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a wiec teraz moze glos zajme ja jako iz jestem w temacie konsol obezanany
powiem tak , jesli konsola nie ma zabezpieczenia lasera kazda nagrywarka bedzie dobra (z poczatku) gdyz laser wlaczy kazda i slabo nagrana i dobrze. ale jesli mamy nowy model z zabezpieczeniem lasera to moge juz wam odradzic nagrywarki LiteOn i LG gdyz te bardzo slabo wypadaja przy odpalaniu gier na ps2, niestety jakos zapisu jest za slaba. Polecam wam Pioneera lub Plextora, i nie mowie tego z sympati do tych marek ale dlatego iz sam testowalem na wlasnej skorze 4 nagrywarki i odpowiednio Liteon i Lg niestety nie wypali nam plytek ktore beda idealnie odtwarzane na najnowszych modelach PS2 (czytaj te z zabezpieczeniem lasera) mimo iz konsola jest nowa. filmy i muza czesto sie zacinaja.
tak wiec wybor jest twoj jesli masz starsza konsole to byle co na pocztek jest dobre ale z wiekiem laser konsoli slabnie i wtedy zobaczysz ze warto zainwestowac troche wiecej z lepszy sprzet (Pioneer, Plextor)|
W razie pytan chetnie sluze pomoca nr gg 755694 (w branzy konsolowej jesli mozna tak to nazwac jestem od 7 lat, wiec swoje doswiadczenia mam)
dj infi jest offline   Odpowiedz cytując ten post