Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2004, 16:18   #15
ken-masters
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.12.2004
ken-masters w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam wszystkich,to moj pierwszy post i nieznam sie zabardzo na tym wszystkim wiec prosze o wyrozumialosc mam problem otoz niemoge nagrac na plytce 700MB ani 800MB pliku ktory zajmuje 706MB...zdazylem sie skapnac ze chodzi o overburning i ze(co mnie zdziwilo) plytka 800MB jest i tak pokazywana jako 700MB..mam zaznaczony overburning jak w opisie ale chodzi o to ze niewiem czy moge zmienic "Kiedy wybierzemy "Zapis na CD", na zakładce "zapis", powinniśmy ustawić "Metodę zapisu płyty na "Disc at Once (DAO)", zgodnie z ponizszym rysunkiem:" no ale jak tam wejde mam zaznaczone track-at-once i jest na szaro czyli niemoge niby tego zmienic,ale w multisession (drugie od lewej) jest opcja "no multisession" i po ustawieniu jej mam mozliwosc juz zmiany na disc-at-once,ale pytanie teraz czy moge to zrobic?czy lepiej nie skoro bylo ustawione na szaro? (wiem ze overburning robie na wlasne ryzyko ale tak pytam na wszelki wypadek) moja nagrywarka to Lite-on CD-RW SOHR-5238S i posiadam mozliwosc oveburningu niby ale przy testowaniu ile moge nadpalic zacina mi sie na 2% i pisze mi ze"the drive does not support overburning with this type of disc WRITE ERROR"mile widziane sugestie co najlepiej zrobic(mam najnowsze Nero jakby co 6.6.0.3)

Ostatnio zmieniany przez ken-masters : 23.12.2004 o godz. 16:25
ken-masters jest offline