Cytat:
|
Napisany przez jaik
A czy na przyklad jak skopiuje plytkez regionu 1 przy pomocy dvdXcopy to automatycznie mi zdejmie blokade regionu ??
|
nie bawilem sie tym programem, ale lepiej dla spokoju zripowac plytke (freewarowym przeciez) DVD Decrypterem. Jest to program ciagle rozwijany, wiec nie bedzie raczej zadnych niespodzianek. A pozniej z tak zripowanym materialem mozesz zrobic co chcesz. Chyba, ze jest tak (a chyba jest) ze dvdxcopy widzi tylko napedy a nie katalog z plikami DVD na dysku. Wtedy mozesz albo uzyc AnyDVD (zeby naped byl odblokowany) albo po zrzuceniu materialu pod DVD Decrypterem pozniej zrobic wirtualny naped pod jakims Deamon Tools..
Cytat:
|
Bo mam w domu pare plytek ze stanow i mi sie zepsul stacjonarny odtwarzacz multi region i teraz mam sonyego na reg-2
|
zajrzyj do dzialu z Hack's na stronie
www.dvdrhelp.com , moze sam cos zdzialasz zeby go odblokowac. Ogolnie na tej stronie czasem ktos podaje linka do jakiejs brytyjskiej firmy, ktora wysyla takie prosty nadajmini IR ich roboty, ktore po nakierowaniu na player zdejmuja blokade (sa jednorazowego uzycia).
pozdr
Michal