Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2004, 16:35   #4535
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti
Przyznam się, jestem leniem i przeraża mnie widok tych "paru" stron do przeczytania, a moje pytanka są dla niektórych proste:

Który bios dla 812s wgrać, aby jak najlepiej nagrywać Najwięcej nagrywam na dvd-r, czasem dvd+r, rzadko dvd-rw, dvd+rw nawet nie mam.....
Na dl mi nie zależy - jak już cena zjedzie poniżej 10 zł/szt to może zacznę o nich myśleć.

Obecnie mam US0Q, ostro zastanawiam się nad @ 832S.VS0E.patched-cf ze stronki codeguys.rpc1.org. Co o nim sądzicie i czy umozliwia on zmiane bitsettingu ?? No i co to jest autobitsetting, force shifting/fallback ?? (te pytania nasunęły mi się po zassaniu biosów z podpisu Legiona, zaraz będe szukał odpowiedzi....wyszukiwarka nic nie znajduje )

I pytanko z innej beczki - czy w nero można zmienić bitsetting (przy screenie od lg widziałem, ze w ustawieniach nagrywarki nero ma taką opcję).
Wgrać VS0B od Liteona

W OP nie zaznaczać żadnych udziwniaczy

A tylko autobitsetting i problem w Nero z głowy

Ale jeżeli chcesz to zobacz TU