Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2004, 23:20   #221
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez danielek
Mam wielką proźbe, a mianowicie zakupiłem nagrywarke nec 3500A wszystkow wporzo wypaliłęm sobie płytke DVD+R z mp3 sprawdziłem na kompie działa, ale jak chciałem jąodtworzyć w dvd od kina domowego to już nie było tak pięknie wziełem instrukcje i co nie czyta plusów więc prosze o pomoc co mam zrobić by móc to odtwarzać na dvd który czyta tylko "-". Słyszałem, że można jakoś "oszukać" DVD by widziało DVD-ROM czy jakoś tak wiem tyle, że ten patent przerabia na minus. Mam nadzieję, że ktoś mi pomorze i nie będziecie pisać, żębym czytał forum od początku troche tu jest a nawed jak by mi się udał coś wygrzebać to wątpie bym wiedział co zrobić.
Prosze o pomoc co i jak mam zrobić
Pozdr
Stary!

Ale ty jesteś upierdliwy i leniwy!

Nie chce ci sie przejrzeć dwóch topiców o Necu 3500

Ponadto podałem ci w innym temacie rozwiązanie na tacy

Sprawdziłeś to chociaż?

W tym czasie co łazisz po forum zakładając tematy i snując posty

Dawno już byś to sprawdził

Ale po co?

Więc specjalnie dla ciebie
W tym oto temacie znalazłem TEN oto post