Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2004, 03:16   #13
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Cavenaghi
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktokolwiek doradzilby mi jakie DVD wybrać. Jak na razie moje poszukiwania zawęziłem do 2 napedów: ASUS E616; Toshiba SD-M1912. Który z nich jest lepszy-chodzi mi przede wszystkim o to żeby był cichy i bezawaryjny przez jak najdłuższy okres czasu Z góry dziekuje za wszystkie wpisy .
Pozdrawiam
2 lata temu kupiłem Toshibę, ale to był wcześniejszy i podobno lepszy model (16xx lub 17xx) od obecnych 18xx) i byłem bardzo zadowolony (cichy w miarę, ładnie czyta, sprawnie zwalnia i przyśpiesza w przeciwieństwie do LG 8160B.

Tydzień temu miałem identyczny dylemat i wybrałem ASUSA. Po przejrzeniu przeróżnych testów doszedłem do wniosku, że toshiba tylko w zgrywaniu audio przewyższa asuska, a że rzadko to robię, ten drugi wygrał. Rzeczywiście - jest nawet cichy i ma niezłą korekcję błędów. Z nagrywarką Litka 1653 nieźle sobie radzą

Cytat:
Napisany przez Cavenaghi
W sklepie za rogiem nie mieli niestety Toshiby ani Asusa wiec wzialem Liteona SOHD 167T-nie wiem czy to byl dobry wybor-no ale trudno-teraz trzeba sie juz cieszyc tym co sie ma Tym samym uwazam temat za zamkniety-dzieki za wszystkie rady-pozdrawiam
Tego nie brałem pod uwagę, bo już mam nagrywarkę Litka i wolałem coś, co by ją raczej uzupełniło, a nie zdublowało.

Ostatnio zmieniany przez Morris : 27.12.2004 o godz. 03:18
Morris jest offline