Dyskusja: Plextor PX-716A\SA
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2004, 12:30   #171
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dirrac
Mam Plexa 716 a od dzisiaj no i ten geniusz w nero 6603 najpierw spartolił mi TDK DVD+R z predkoscia x8 ( nagrywal lead in przez okolo 4 minuty a potem 4300 mega w kolejne 4 przy czym sie wykrzaczyl po drodze) a potem nagralem jeszcze raz na takiej samej plytce to samo ( ta sama predkosc i w ogoole) i o dziwo nagral prawidlowo.. ale pozniej nie mogl jej odczytac ;/ sprawdzalem na kinie domowym i plytka chodzi ladnie. Firmware sciagnalem 1.03 bo z poczatku plex mial ogromne trudnosci z przeczytaniem tloczonej plytki cd... plytki z plextools ( teraz chodzi dobrze ) Wspominaliscie ze plex sie gryzie z nero.. o co dokladnie chodzi i czy to moze byc powodem "zwalonych" cd? W plextoolsach niczego nie zmienialem. ustawienia fabryczne no oprocz firmware
chodzilo mi ze gryzie sie z nero bo nie mozna przeprowadzic testu jakosci dysku.

a co do tych tdk tez zauwazylem to samo ze dopiero jak nagralem je x4 bylo dobrze.

bios odrazu wgralem 1.03 bo bylo 1.02

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post