Dyskusja: Jaki kupić dysk ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2004, 23:07   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
andrzej znam to z autopsji.
Kilka lat temu udałem się do jednego ze sklepów z zamiarem zakupu pamięci Ram.
Ja - ja
NPs - nowa Pani sprzedawczyni
Ks - koleś z serwisu

Ja - Dzień dobry
NPs - Dzień dobry
Ja - dwie ósemki ram***8217;u poproszę
NPs - dwie ósemki, czego?
Ja - (konsternacja)
Ks - jaki ten Ram potrzebujesz (wynurzył się z zaplecza, bo usłyszał pytanie pani sprzedawczyni)

Transakcje sfinalizowałem już z kolesiem z serwisu. Oczywiście przykład, który podałem jest dość ekstremalny w dzisiejszych czasach coś takiego już raczej się nie zdarza. Ale jeżeli mamy ochotę dowiedzieć się czegoś więcej o sprzęcie, który mamy zamiar zakupić to z jakością i ilością przekazywanych nam informacji bywa różnie.

A co do tematu osobiście od przeszło siedmiu lat używam tylko Seagate-ów i jeszcze się nie zawiodłem.

pozdr.
Taaa, ja ostatnio w Media Markcie chciałem się dowiedzieć czegoś na temat wieży, która tam stała, a o której nic wcześniej nie słyszałem. Sony jakieś LX3, czy jakoś tak. Najpierw przeczytałem, co tam było w opisie, mniej więcej z pilota i przycisków na niej wywnioskowałem, jakie ma funkcje, posłuchałem sobie jej trochę, ale stwierdziłem, że może sprzedawca powie mi na jej temat coś więcej.

No więc kiedy się spytałem, ten popatrzył na nią, pokręcił pokrętłem od głośności i w końcu wyraźnie zadowolony z siebie stwierdził: No wie pan, ona ma odtwarzacz na trzy płyty kompaktowe.... W tym momencie stwierdziłem, że dalsza rozmowa jest zbędna i podziękowałem za pomoc

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post