Dyskusja: Reputka...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2004, 23:49   #321
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Ale ja tez napisalem, ze szanuje tylko chodzi mi o cos zupelnie innego.
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly.
Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu.
Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok.
Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki.
Spoko, nie miałem na myśli, że krytykujesz taką decyzję, tylko chciałem napisać, jak ja sam to widzę. A jeśli chodzi o reputki to ja też nigdy nie patrzyłem na nie pod kątem oceny osoby, która je posiada. Są tylko kolejnym dodatkiem do forum, dla mnie akurat nie wnoszącym, przynajmniej w takiej formie, nic nowego. Ale niech będą - tak jak nie są mi do niczego potrzebne, tak też w niczym mi nie przeszkadzają.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post