Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2004, 15:31   #6
zYxMa
[Member of Mayday]

Data rejestracji: 21.01.2003
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wiecie co.. tamtego atra nawet nie chce mi się czytac, ale kiedyś bodajże w 2000 roku miałem Nokie 7110 (na tamte czasy super wypas - sprowadzana z Austrii) nie miała polskiego menu, ale to mi nie przeszkadzało. W końcu kiedyś coś się w niej popsuło, zaniosłem do serwisu, a że nie miała gwary (a telefony bez gwary są na drugim planie) to musiałem grubo bulić. Po miesiącu oczekiwania i dzwonienia do nich do tydzień w końcu powiedzieli, żebym odebrał FONa. Odebrałem, a te *****e wgrali mi polski jezyk o zabuliłem za to 160zł. Problem w tym, że to nie ja odbierałem telefon tylko siostra, która mieszka we wrocku (ja mam 100km do wrocka) jak zobaczyłem rachunek i telefon to...

zaniosłem raz jeszcze i mówie im co jest... wzieli go spowrotem i znów czekałem miesiąc, aż w końcu naprawili to co powinni i znów musiałem zabulić 160zł, bo tamtych 160zł nie raczyli zwrócić gnoje to tyle na temat wrocławskiego serwisu nokii, który niegdyś był przy ulicy chyba Kościuszki, tam gdzie jest biuro autogiełdy dolnośląskiej. Teraz chyba są gdzie indziej, na krzywoustego czy gdzieś...

Po prostu super serwis. Ogólnie NOKIA spada na psy, wymyślają jakieś kosmiczne lształty, które nic nie potrafią (po za zawieszeniem się) dlatego zmieniłem firme na SE konkretnie P900. Od kwietnia kiedy go mam dosłownie nic mu nie dolega, po prostu jestem w szoku

Dziękuję ufff
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post