Cytat:
|
Napisany przez woitas
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego) 
|
nikt Ci nie każe tego robić. Wiem, że cieżko jest żyć bez neta, ale przecież nikt Ci nie każe jego mieć tym bardziej jak narzekasz w ten sposób, że czujesz się okradany. heh...
Mój internet nie jest tani, a dostawca wymaga również najwyższego pakietu z programami (tak jak w TP SA telefon).
Wiem za co płace, jestem zadowolony z usług firmy Multimedia i nie mówie, że mnie ktoś okrada. Kupa kanałów w TV wysokiej jakości, internet bardzo stabilny bez żadnych popier... programów i modemów jak w Neo i od nowego roku przyspieszają poraz kolejny przepustowość łącza praktycznie za free. Podwyższenie vatu na ineternet odbiło się tylko podwyższeniem abonixu o 2 zł. Telefon stacjonarny zawsze się przyda. Nie każdemu wychodzi taniej na komórke chociażby naszej kochanej babci czy rodzicom miekszającym daleko od nas.
to tak na marginesie odchodząc od tematu, ale nie mogłem się powstrzymać, po prostu Twoja wypowiedź zdała mi się bez sensowna tym bardziej, że młodym człowiekiem nie jesteś.