JA raczej nei pomogę ale powiem tylko że ostatnio gdy przed świętami biegałem po sklepach żeby sobie kupić prezent pod choinkę

to zapytawszy się w sklepie czy mają liteona facet gestem nonszalanckim wyciągając rękę po pudełko stwierdził "ależ owszem , mamy" i podając mi wersję box dodał "doskonała nagrywarka najnowszy model świetny napęd"(brakowało żeby dodał że nagrywa na winylach) i inne tego typu bzdety kretyńsko marketingowe sprzedawcy który z klienta robi tuka.
Gdy zapytałem jaki to jest model tej cudnej wręcz porażającej nagrywarki nie potrafił mi odpowiedzieć. Gdy zapytałem o cene rzucił mi...uwaga: 335zł!
Spadłem zamurowało mnie. Fakt że to box ale wiedza i podejscie sprzedawcy połączone z ceną mnie po prostu ścieły w dodatku nie potrafił mi powiedzieć co sprzedaje. Zanim wpadł na pomysł wyciągnięcia jej z pudełka mnie już tam nie było.
oczywiście nie obyło się bez jego filozofii że to on siedzi w cenach i wie lepiej
Wszystkie znaki na niebie mi mówiły w każdym sklepie żeby nie brać liteon'a więc posłuchałem
Sorry za wywód od tematu ale chciałem sobie popisać
No i dodam że ja byłem nastawiony na wersję 1633 ze względu na to że ponoć się różnią tylko biosem. Ale taki jest marketing w tym świecie nie oplaca im się produkować napędu który się bedzie bardziej róznił niż tylko biosem. Wielu się przecież da nabrać po co inwestować w produkcję neipotrzebnie.